Post by anexadblacen on Mar 14, 2022 21:24:15 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Easy Japanese News やさしい日本語ニュース ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Easy Japanese News やさしい日本語ニュース IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sınırsız puan ▞▞▞
▞▞▞ Easy Japanese News やさしい日本語ニュース 2022 version ▞▞▞
İlgimi çeken haberleri bulmak imkansız. Hangi kategoriyi seçerseniz seçin, rastgele makaleler gösteriyor gibi görünüyor. Diğer türlü tamam gibi.Son zamanlarda sözlük sözcüklerini okuyan ses çalışmayı durdurdu. Artık kelimeleri okumuyor. Lütfen düzeltir misiniz? Teşekkürler.
Bu uygulama hala öğrenilen yeni kelimeleri işaretlemenize izin vermiyor !! Ek olarak, bu işaretlenmiş kelimelerin bir PDF dosyası olarak dışa aktarılabilmesi daha iyi olurdu.Ayrıca, uygulamada herhangi bir jlpt testi denedikten sonra, "testi başlat" düğmesi, ekranın herhangi bir yerine rastgele bir dokunuş bile tekrar teste başlayacak ve her şeye yeniden başlamak zorunda kalacaksınız!
Birkaç uygulama kullandım, ancak bu uygulamayı en iyi buldum, n4 alanında temel Japonca bilgisine sahip olanlarınız için uygun, o zaman Todai'yi kullanmak daha kabul edilebilir olacaktır.
Mükemmel uygulama! Ancak, kelimeleri ve cümleleri seçmek çok can sıkıcı bir konu. Seçim her zaman istemediğim başka bir bölüme "atlıyor" veya bazen istediğimin seçimini kaldırıyor ve başka bir şey seçiyor. Bu düzeltilirse, mükemmel bir uygulama! Teşekkürler! 😁
Bu, Japonca öğrenmiş ve okuma becerilerini sürdürmek ve yeni kelimeler öğrenmek isteyen biri için mükemmel bir uygulama. Japonca öğrenmede yeniyseniz, bu haberlerden birini yavaş yavaş çalışarak kanji ve dilbilgisini her seferinde bir cümle çalışabilirsiniz. Genel olarak benim için mükemmel: Üniversitede bir okul yılı boyunca orada yaşamak da dahil olmak üzere Japonca yandalım vardı... ama bu 20 yıl önceydi. Şimdi tekrar pratik yapıyorum ve yakında Japonya'ya geri dönmeyi umuyorum.
fiyatlara ilk yüklediğimde ingilizce anlamam için sildim ama şimdi tekrar yükledim. Uygulama harikaymış. kesinlikle indirin. artırımına katkıda bulunur.
Bir süredir kullanmıyorum, gelecekte kullanmayı umuyorum
Japonca kanji çalışması benim için zor. Todai'nin her kanjide onu okumamı kolaylaştıran bir furigana geçişine sahip olması iyi, ama yine de makalenin tamamını tam olarak anlamadım, bu yüzden hala İngilizce çevirilere güvenmem gerekiyor. Todai'de çok fazla özellik var. Henüz keşfetmedim. Japonca kelimelerin jlpt'sinin altı, JLPT seviyelerine göre renkli olarak çizilir. Sonra sözlükler, müzik videoları vb. var. Hem ders çalışıp hem de eğlenirken Japonca öğrenmek kolaylaşıyor.
Yeni başlayan öğrenciler için çok faydalı
Kullanışlı
Kendi kendine çalışan öğrenciler için iyi ve kullanımı kolay.
Benim için çok faydalı. Todai'nin yerleşik bir sözlüğü olduğu için kelimeleri google translate'e kopyalamam gerekmiyor. Bu Japonca kelimeyle ilgili özel örnekler, yazımlar ve resimler de görebiliyorum 🤯🤯🤯
En son sürüm, eskiden sınırsızken okuyabileceğiniz makale miktarına artık bir sınır getiriyor. Oldukça hayal kırıklığı yaratıyor çünkü uygulamada en çok sevdiğim şey istediğim kadar okuyup öğrenebilmekti. Bunun dışında okuma becerilerinizi geliştirmek için iyi bir uygulamadır.
Japonca dilinizi geliştirmek için çok harika bir uygulama.
Bu uygulamayı seviyorum. Haber makaleleri alakalı ve/veya ilginç (Ben Amerikalıyım).Genki 1 ile wanikani seviye 20'ye ulaşma arasında, genellikle bir cümlenin yarısı civarında bir yere gelirim, bu da gerisini anlamaya çalışmak için harikadır. Ve anlamları otomatik olarak aramak için vurgulanan kelimeler/cümleler/kanji çok sezgisel ve kullanışlıdır!
Easy Japanese News やさしい日本語ニュース கல்வி dci
Haberler hiç yüklenmiyor. Ve evet, indirmeyi denedim, çalışmıyor.
Premium değer
Güzel Uygulama
Çok iyi bir uygulama. Ancak, özellikle belirli kelimeler için bağlam söz konusu olduğunda (降り (ふ) ve 降りる (お) gibi) kanji üzerinde yanlış görüntülenen bazı furiganalar var. Arayüz geliştirilebilir, ancak gezinmesi yine de kolay. Genel olarak, şiddetle tavsiye edilir.
Şimdiye kadarki en iyi uygulama ♥️ Gerçekten çok iyi ve faydalı. Uygulama ile aynı anda hem japonca öğrenebilir hem de japonya haberlerini takip edebilirsiniz. JLPT seviyelerine göre bölünmüştür ve okumanıza yardımcı olacak bir furigana vardır. Ayrıca sizin için Haberleri okuyan bir ses var, bu yüzden telaffuz konusunda endişelenmenize gerek yok. Gerçekten beğendim ve umarım daha da geliştirmeye devam edersiniz. Sadece belirtmek istediğim bir şey var. Web sitenizde sunucu hatası var lütfen düzeltmeye çalışın çünkü gerçekten sinir bozucu
Japonca öğrenmek için harika bir uygulama, farklı seviyelerde mevcut. Seçilmiş birkaç makalenin çevrilmesi yerine, makale makale çeviri yapmalarını tercih ederim. Yine de iyi bir uygulama.
Dolphin Emulator 街機 bxa
Harika bir uygulama, ancak yine de mükemmel değil, çeviriyi arayan bir kelimeye dokunduğumda uygulamanın furigana'yı kaldırmamasını istiyorum. Daha fazla kaynak eklenirse gerçekten yardımcı olacaktır
Bu uygulama harika, ancak bunun gibi başka bir uygulama yapabilir misiniz, ancak bunun yerine kitaplar/hikayeler/ilginç makaleler/filmler var. Haberlerle pek ilgilenmiyorum.
Bu Japonca öğrenmek için iyi bir uygulama
İyi bir Japonca öğrenme uygulaması.
Easy Japanese News やさしい日本語ニュース Izglītība pvve
Adından da anlaşılacağı gibi kolay okuma için harika bir uygulama. Birkaç eksiklik olsa da: Makale kategorilerinin biraz düzeltilmesi gerekebilir (Yiyecek seçimi yine de size alakasız haberler verir), JLPT testleri, yalnızca puanları kontrol etmek istiyorsanız önceki sonuçları siler ve daha fazla video oyunu/tüketici varsa kişisel olarak daha iyi olur. elektronik haber kaynakları bir şekilde.
kolay ve komik
Uygulamayı beğendim ama şantaj yapmıyorum. Oy vermemi istediği ve hayır dediğim an, her açtığım haberden önce atlanamayan 5 saniyelik video reklamlar oynamaya başladı (alttaki statik reklam dışında). Ücretsiz bir uygulamadaki reklamları umursamıyorum, ancak derecelendirmek istememenin bir sonucu olarak atlanamayan reklamlar bana şantaj gibi görünüyor.
Bir yetişkin olarak dil öğrenirken, sınıflara kıyasla çok faydalıdır ve bir rahatlamadır.
Gerçek Japonca okumayı öğrenmek için iyi bir uygulama ama çeviriler, makine çevirisi ve hala Japonca öğrenen kullanıcıların bir kombinasyonu ile yapılıyor. Benim için 5 yıldız vermem için, kullanıcı çevirisini karşılaştırmak için en azından profesyonel bir çeviriye ihtiyaçları olacak. Makine okuması kulağa hoş gelse ve birçok seçeneğe sahip olsa da, yine de onu okumak için bir yerlinin olmasını tercih ederim. Uygulamanın en iyi yanı, JLPT seviyelerine göre farklı renklerle kanjinin altını çizmesidir.
Bildirimlerinize reklam koyun
Bunun kolay olduğuna emin misin madenciliği kolay ama ya zorsa ya yarı yarıya kafam karıştı
Japonca pratik yapmak için gerçekten harika bir yol. "John marketten yedi çanta aldı" demek yerine bir makale okuyup uygulamanızdan ekstra bir şeyler elde etmek çok daha iyi hissettiriyor. Kanji, kana parçacıkları veya tam ifadeleri aramak için kaynakların tümü entegredir ve kullanımı çok kolaydır. Japonca öğrenen ve aynı cümleleri tekrar etmekten bıkan herkese bunu şiddetle tavsiye ederim. Pratik yapmak için gerçekten ferahlatıcı bir yol.
Easy Japanese News やさしい日本語ニュース განათლება ysp
Bu uygulamayı şimdiye kadar sevdim, ancak YouTube'un çalışmasını sağlamak için mücadele ediyorum. Bana YouTube'un mevcut sürümüne güncelleme hatası veriyor. Hangisine sahiptim. Ancak indirilip yeniden yüklendiğini iki kez kontrol etmek için yine de çalışmayacak. Lütfen devam etmek için biraz yardım istiyorum.
Uygulamayı kullanmayı öğreniyorum ama şu ana kadar iyi
İyi uygulama ama premium için ödeme yaptıktan sonra bile ürünün reklamını ihlal eden reklamlar alıyorum. Bu ürün için ödeme yapmanızı tavsiye etmem. Ücretsiz sürümü kullanın. Tam bir rezalet.
SD karta taşıyabilsem 5 verirdim. Bazı uygulama geliştiricilerin hiçbir önemi yok! 3. sürümdeyim ve hala sd karta geçemiyorum.
Mükemmel bir uygulama, her gün Japoncamı revize etmek için kullanıyorum. teşekkürler
Subarashi
Bazı okumaları ve "görüntüleri" düzeltirseniz 5 verirdim (görüntülemezler). Harika uygulama
Japonca öğrenme becerilerini geliştirmek için çok faydalı
Japonca okuma alıştırması yapmak için bu uygulamayı kullanıyorum. Haber için değil. Belki daha sonra okumada daha iyi olduğumda. Yüksek sesle gülmek. Bu, her bir karakteri, en azından hiragana'yı tanımama yardımcı oluyor. Bir gün kanjiyi uygulamaya başlayacağım. Harika, kapsamlı bir uygulama. Furigana daha sık doğru olduğunda 5 yıldız verecek. Örneğin, 1-9日 ve 20日 için bile furigana olarak にち ile 日 olan haftanın günleri doğru değildir. Teşekkür ederim!
Zamana ayak uydururken Japonca öğrenmeye teşvik etmenin harika bir yolu.
Dürüst olmak gerekirse, bu uygulamayı yeterince kullanmıyorum, özellikle tembel olduğum için, ama kullandığımda, Japonca becerilerimi korumak ve yeni kelime hazinesi oluşturmak için ne kadar yararlı olduğuna her zaman olumlu bir şekilde şaşırıyorum.
fena değil. i
Faydalı 😁 Uygulamaları güncelledikten sonra artık açılamaz.
Easy Japanese News やさしい日本語ニュース การศึกษา sic
Bu uygulamayla ilgili sorunum konuların çalışmaması. Sadece 2 yıl önceki makalelere bağlantı veriyor. Son girişleri olan bir konu seçmenize izin verse çok daha iyi olurdu. Bir konu girerek arama yapmanın da bir yolu yoktur. Bir panda bebeği hakkında rastgele değil, göreceli olan haberleri okuyabilmek istiyorum. Bu nedenle daha yüksek puan veremem. Uygulama çok karmaşık ve ihtiyacınız olmayan özelliklerle dolu. Bu durumda ödemeyi haklı çıkaramazdım
Okuma yeteneğinizi geliştirmek ve kelime dağarcığınızı genişletmek için harika bir uygulama!
İyi...